Wednesday, September 25, 2013

review : argan treatment oil

assalamualaikum


argan treatment oil

argan oil ni memang sangat popular sekarang..ramai yang dah try and fyna belum jumpa lagi lah review yang tak ok..semuanya ok


my review

bau wangi!
texture tak berminyakk..love it
apply dekat rambut..rambut jadi wangi sangat!
sangat sesuai untuk rambut kering dan tak bermaya
bila apply rambut jadi bersinar and lembab..ringan..suka!
sekali pakai dah boleh rasa alahai lembut nya rambut ku
rajin apply rambut akan jadi shinny
suka sangat sebab texture dia langsung tak berminyak..kalau berminyak macam rimas kan?

botol kecik memang tak cukup untuk rambut fyna yang panjang macam hantu ni haha
berkira2 nak beli yang botol besaq terus!


rating
5/5


senang beli yang besar terus..dapat free yang kecik ni hehe

harga RM60

kalau berminat boleh beli di


hp no : 0193848252

email: ellystylista@gmail.com

IG : Elly_Stylista





for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveaway




boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 


1 comment:

picca said...

fyna..same x yg argan oil from secretleaf.. ??