Friday, September 20, 2013

half moon senang bentuk

assalamualaikum

sekrang ni..kalau antara shawl and halfmoon..rasanya halfmoon lagi senang pakai kan?
tak payah nak belit-belit susah-susah dah

ok kalini fyna nak share halfmoon dari Fabulousiti Beauty & Closet




saiz L(wide halfmoon shawl).

- material chiffon yang ringan dan sejuk.

- custome made.

- senang jadi muncung.tak perlu guna pengeras fabric.

- bentuk berombak di bahagian bawah shawl.


selalu halfmoon macam lembek2 kan hahaha susah nak pakai

ini lembut tapi senang nak pakai..itu yang fyna pusing-pusing pun still muncung tu tak jatuh

saiz L..so sangat lah sesuai untuk melabuhkan apa yang patut hehe


harga

RM30



boleh dibeli di

INSTAGRAM : fabulousitibnc
EMAIL : fabulousiti.bnc@gmail.com


3 comments:

Puan Ezy said...

saye pon suke pkai halfmoon..

wardah said...

Assalamualaikum..salam ziarah!!

Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

Izzah Azizah said...

Half moon kak siti memang terbaik tapi sye pun tak pernah try lagi. hihi