Wednesday, September 11, 2013

day 9 : eyeliner

assalamualaikum

challenge ni fyna buat untuk girls dalam instagram..so dalam ini pun fyna akan update juga lah ye..so sesiapa yang nak join.boleh add fyna di instagram : fynahere and tag fyna ye.so fyna akan tag nama korang dalam next challenge =)

ada beberapa beauty blogger yang join seperti
http://www.sabrinatajudin.com/ instagram : @sabrinatajudin
http://littlelovealways.blogspot.com/ instagram : @mazmiyuki 
http://immanextdiva.blogspot.com/ instagram : @izzatixo
http://nedzblinkblink.blogspot.com/ instagram : @nadhiraizzati
http://www.sayakakigambar.blogspot.com/ instagram :  @erieqaerine
http://deemataque.blogspot.com/ instagram : @zyanapertalpah
http://ciktomato-story.blogspot.com/ instagram : @sabaliati
http://www.wiidaribbon.com/ instagram : @wiidaribbon

now dah ramai sangat yang join,rasa macam tak percaya pula..ni maknanya ramai girls kat luar sanba yang suka kan makeup =D
_________________________________

favourite eyeliner


Liquid eyeliner 
1. Silkygirl 
2. Doll eyeliner 
3. Salone eyeliner 
4. Koshize 

Pensil eyeliner 
1. miss hana eyeliner 
2. Salone pensil eyeliner 

Gel eyeliner 
1. maybelline gel liner 
2. Silkygirl gel eyeliner 


Gambar 1 
Fyna swatch sekali saja 
Gambar 
Fyna jirus dengan air 5 kali 
Gambar 3 
Sapu dengan tisu 

jadi tak sangka kan? pensil eyeliner lebih tahan dari semua =)

so apa lagi?
dapatkan lah pensil eyeliner tu.boleh clik link yang fyna bagi tu.ada di mana boleh beli =)


3 comments:

Afiqah Azmee said...

siapa yang takde eyeliner silkygirl tu memang sangat rugi kan hihi

AyaZuki said...

saya pon pakai silkygirl punya eyeliner tu..besttkann..
yg pensil punya xtau yg mana best.. nanti bleh cuma yang akak suggest ni :)

Renny R said...

Hey.
Great post.
I followed you maybe support me back by following me.
I love your blog and congrats.
I nominated you for The Versatile Blogger Award.
Do check my blog for more info.
I think you deserve this award.

Xoxo
www.sincerelyrenny.com