Wednesday, September 11, 2013

Day 7 : favourite mascara

assalamualaikum

challenge ni fyna buat untuk girls dalam instagram..so dalam ini pun fyna akan update juga lah ye..so sesiapa yang nak join.boleh add fyna di instagram : fynahere and tag fyna ye.so fyna akan tag nama korang dalam next challenge =)

ada beberapa beauty blogger yang join seperti
http://www.sabrinatajudin.com/ instagram : @sabrinatajudin
http://littlelovealways.blogspot.com/ instagram : @mazmiyuki 
http://immanextdiva.blogspot.com/ instagram : @izzatixo
http://nedzblinkblink.blogspot.com/ instagram : @nadhiraizzati
http://www.sayakakigambar.blogspot.com/ instagram :  @erieqaerine
http://deemataque.blogspot.com/ instagram : @zyanapertalpah
http://ciktomato-story.blogspot.com/ instagram : @sabaliati
http://www.wiidaribbon.com/ instagram : @wiidaribbon

now dah ramai sangat yang join,rasa macam tak percaya pula..ni maknanya ramai girls kat luar sanba yang suka kan makeup =D
_________________________________

favourite mascara


Dah jadi fav pulak rocket mascara ni sebab mata tak lagi sakit2 bila guna remover nak buang mascara..tak ada lagi tinggal sisa2 sebab susah nak buang mascara.mascara ni memang tak waterproof tapi takat menangis mascara ni tak kacau.cuma bila basuh.ambil air then tarik mascara dekat bulu mata dah hilang.jimat makeup remover.. 

fav fyna semuanya dari maybelline..hehe so kalau yang belum ada mascara dari maybeline..please beli.mesti tak regret..

sekarang jatuh cinta dengan rocket mascara.siapa dah try?

3 comments:

Afiqah Azmee said...

thanks fyna! memang nak cari mascara yg tak waterproof and senang tanggal. kalau tak, selalu nangis2 nak cuci haha :3

Nadhira Izzati said...

dari dulu plan nak beli rocket mascara tu tapi belum terbeli2 lagi
-_-

Anonymous said...

lipstik kaler ape merah ni ek..cantiklaaa..brand pe bole gtaw?