Monday, September 9, 2013

Day 7 : favourite eyeshadow

assalamualaikum

challenge ni fyna buat untuk girls dalam instagram..so dalam ini pun fyna akan update juga lah ye..so sesiapa yang nak join.boleh add fyna di instagram : fynahere and tag fyna ye.so fyna akan tag nama korang dalam next challenge =)

ada beberapa beauty blogger yang join seperti
http://www.sabrinatajudin.com/ instagram : @sabrinatajudin
http://littlelovealways.blogspot.com/ instagram : @mazmiyuki 
http://immanextdiva.blogspot.com/ instagram : @izzatixo
http://nedzblinkblink.blogspot.com/ instagram : @nadhiraizzati
http://www.sayakakigambar.blogspot.com/ instagram :  @erieqaerine
http://deemataque.blogspot.com/ instagram : @zyanapertalpah
http://ciktomato-story.blogspot.com/ instagram : @sabaliati
http://www.wiidaribbon.com/ instagram : @wiidaribbon

now dah ramai sangat yang join,rasa macam tak percaya pula..ni maknanya ramai girls kat luar sanba yang suka kan makeup =D
_________________________________

favourite eyeshadow


1. URBAN DECAY NAKED 2 PALETTE

fav fyna 3 dari kiri sahaja..sebab palette ni lebih kepada cool tone so fyna tak berapa suka la..kulit fyna lebih kepada warn tone so 2 dari kiri tu selalu lah guna

2. SIGMA BARE PALETTE
fav fyna dari kanan.12 and 4..itu selalu guna untuk cust..buat higlight cantik if nak matte..see dah nak habis pun ha haha color dia melekat cantik.thats why suka sangat

3. 
BENEFIT COSMETIC
higlight! warna dia memang cun gila..shinning sangat

4. WET N WILD COMFORT ZONE

fyna suka warna bronze pink tu..warna tu pakai then pakai lens brown.cun sangat..dia compliment contact lens fyna..warna dia juga tahan lama..yang berlubang tu pecah.tak sempat guna snagat pun -,-

5. ELIANTO AND SAVEE
ada banyak eueshadow tapi selalu guna 2 tu je.pink and yellow bawah tu.pink dari elianto..yellow dari savee..yang yellow tu fyna suka sebab shinning.warna nice sangat.so kalau nak natural pakai warna tu je

6. KOSHIZE DUA PERFECT EYESHADOW

fav all the time..pergi mana2 bawa palette ni untuk eyeshadow dah cukup..
http://www.fynahere.com/2013/04/review-koshize-duo-perfect-eyeshadow.html




ANOTHER POST ABOUT EYESHADOW


No comments: