Sunday, September 8, 2013

Day 6 : favourite blush

assalamualaikum

challenge ni fyna buat untuk girls dalam instagram..so dalam ini pun fyna akan update juga lah ye..so sesiapa yang nak join.boleh add fyna di instagram : fynahere and tag fyna ye.so fyna akan tag nama korang dalam next challenge =)

ada beberapa beauty blogger yang join seperti
http://www.sabrinatajudin.com/ instagram : @sabrinatajudin
http://littlelovealways.blogspot.com/ instagram : @mazmiyuki 
http://immanextdiva.blogspot.com/ instagram : @izzatixo
http://nedzblinkblink.blogspot.com/ instagram : @nadhiraizzati
http://www.sayakakigambar.blogspot.com/ instagram :  @erieqaerine
http://deemataque.blogspot.com/ instagram : @zyanapertalpah
http://ciktomato-story.blogspot.com/ instagram : @sabaliati
http://www.wiidaribbon.com/ instagram : @wiidaribbon

now dah ramai sangat yang join,rasa macam tak percaya pula..ni maknanya ramai girls kat luar sanba yang suka kan makeup =D
_________________________________

favourite blush


1. KOSHIZE BLUSH ON

fyna suka sebab ada shimmer and tak payah dah nak higlight bagai.warna pink sangat..so kalau pakai memang nampak comel and shinning je

2. MUA BLUSH
sekali pakai terus suka.sebab warna dia yang pigmented.bila apply dekat pipi just ambik sikit je..then blend kan..tahan lam.best..akan ada review lebih details untuk blush ni

3. TARTE

blush dari tarte memang dah sedia tahu.best.tahan lama and warna pun cantik.jenis matte so untuk kulit berminyak sangat sesuai lah

4. KISS BEAUTY BAKED BLUSH

dah lama fyna guna blush ni..tengok sampai ada yang berlubang dah haha.murah.banyak jenis color..jimat kan..jenis baked so memang shinning.all time fav lah blusher ni.murah2 pun tahan lama tau


ANOTHER POST ABOUT BLUSHER



1 comment:

Anonymous said...

Mcm mna nk beli ug jenama tarte tu?boleh bagi tahu tak?berminat sangat.