Tuesday, September 3, 2013

Day 1 : favourite lipstick

assalamualaikum

challenge ni fyna buat untuk girls dalam instagram..so dalam ini pun fyna akan update juga lah ye..so sesiapa yang nak join.boleh add fyna di instagram : fynahere and tag fyna ye.so fyna akan tag nama korang dalam next challenge =)

ada beberapa beauty blogger yang join seperti
http://www.sabrinatajudin.com/ instagram : @sabrinatajudin
http://littlelovealways.blogspot.com/ instagram : @mazmiyuki 
http://immanextdiva.blogspot.com/ instagram : @izzatixo
http://nedzblinkblink.blogspot.com/ instagram : @nadhiraizzati
http://www.sayakakigambar.blogspot.com/ instagram :  @erieqaerine
http://deemataque.blogspot.com/ instagram : @zyanapertalpah
http://ciktomato-story.blogspot.com/ instagram : @sabaliati
http://www.wiidaribbon.com/ instagram : @wiidaribbon

_________________________________


Day 1 : favourite lipstick






Kiss beauty 


revlon matte lipstick mauve it over




2 lipstick ni memang kena ada dalam hand bag fyna.

agak nak bibir sexy pakai kiss beauty.
kalau nak nude pakai revlon.
kalau nak sedang2 campur dua2
tapi selalu campur dua2..lipstick lebih tahan lama warna pun ala2 pink gitu heheh



7 comments:

Mya said...

salam fyna. mya nak join tau! tp account ig mya private.. kalau sudi fyna follow mya blk ye hee:))

http://instagram.com/myaakmal

anyway tc fyna:)

Ann Ishak said...

casing kiss beauty tu comel la pulak :)

khalida suraya said...

wow..menarik. rasa macam nak join pulak.

Sabrina Tajudin said...

thank you sebab letak link k fyna! <3 xsabar lak nk esok, post day 2 punya! hehe

Puteri Panda said...

fyna, lipstick tu 2 kali ke?

Ainaa~ said...

yesss... sy pun pkai kiss beauty~~~ sbb pkai lipstik biasa bibir berminyak n bile minum dgn cawan mesti ada bekas...

but once guna kiss beauty tahan lama..look nice and bile minum cawan x berbekas..

give 5 star..hikss

siti zahara said...

salam cik fyna zara baru join

http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/10/30daysmalaysianbeautychallenge.html

dan ini intergram zara
jemput singgah ke blog dn intergram zara ye..time kcih..=D
http://instagram.com/ctzaramuhammad#