Monday, September 2, 2013

Audra Dress

assalamualaikum

ada gaya macam orang arab tak? hehe 


memang dah jadi fav fyna ni sebab tak panas.kain pun dijahit cantik

tapi untuk 1 color dah sold out =( tapi jangan risau

audra dress kan ada..

dress macam ini juga cuma didatangkan dengan 2 color..ahhh lagi cantik!

fyna suka dress ni sebab tangan dia bercekak..jadi ada ilusi kurus disitu ok hehe



cantik kan?

harga 
RM69 INCLUDE POSTAGE

WARNA
1. Blue/Yellow

2. Blue/Peach
3. Pink/red
4. Fuschia/Pink


ok kalau berminat boleh ke 




for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveaway




boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 




5 comments:

Syafiqah Hashim said...

lawa dress ni kak fyna.. ;)

Anonymous said...

hari tu ada beli fiffy dress dari orang yg sama, entah la, kualiti kain tak best..

Puan Ezy said...

lawaaaaaaaa!

EZAN IDMA said...

cantekk

dilaella Ella said...

cantik..:)