Monday, August 26, 2013

review : Solone Alice Fantasy Series-Vivid Fantasy Smoody Pencil Black Caviar

assalamualaikum

harini fyna nak buat review pasal Solone Alice Fantasy Series-Vivid Fantasy Smoody Pencil Black Caviar

see the packaging






ada sharpener ;)

[ Description ]
.  Dual use as an eyeliner or eyeshadow (2in1).
.  Swivel  type design hence no requirement for hardsharpening.
.  Built-in mini sharpener to shape on lead tip. 
.  Brilliant colour, totally water-proof and smudge-proof.
[ Direction ]
Apply along your lash line, from start of the eyelid towards the end of the eyelid. For Eyeshadow: make use of the built-in smudger to create an eyeshadow effect. Dries in 30sec.
[ Ingredient ]
Cyclomethicone, trimethylsiloxysilicate, hydrogenated vegetable oil, silica, mica, C12-15 Alkyl ethythexanoate, calcium aluminium borosilicate, hydrogenated coconut oil, polyethylene, ceresin, candelilla wax, polyglyceryl-2 triisostearate, titanium dioxide, pigment
[ Precautions ]
If skin has allergic reaction, please discontinue use. Keep out of reach of children. Store in cool place.
[ Packing ]
0.5g





my review

sangat lah pekat hitam dia
lembut so sangat senang nak apply
fyna memang fail bab nak apply eyeliner jenis pensil ni tapi dengan pensil eyeliner ni senang sangat
mata tak sakit sebab pensil ni lembut je
tak sememeh even kulit jenis berminyak.
nak menangis pun tak apa.eyeliner stay ok hehe
gambar pertama fyna apply dalam bentul love..easy to dram
gambar ke dua fyna padam dengan tisu..stay mantain ok
gambar ke 3 fyna ambil sikit remover then padam..keluar sikit
gambar ke 4 tonyoh betul2 and still nampak kesan lagi
so dah nampak di situ eyeliner tu memang stay lama
fyna pakai kan juga kepada pengantin


contoh pakai Solone Alice Fantasy Series-Vivid Fantasy Smoody Pencil Black Caviar

so kalau berminat untuk beli
boleh ke


RM 35.90



2 comments:

Innanie Ariffin said...

good review and good product!!!

fatin shuhaida said...

bestnya.. tak comot pun.. anyway sy dh follow blog sis