Friday, August 16, 2013

my raya 2013 =)

assalamualaikum

SELAMAT HARI RAYA!

raya korang macam mana?

raya fyna biasa saja..rmai datang rumah tak henti.so hari raya pertama hanya di dapur prepare makanan dengan shirt and track =.= 
plus baju raya tak siap lagi ha hahaha

mak sakit masa mula2 puasa jadi agak lambat siap baju..sebab mak jahit baju raya kami adik beradik so too bad anak2 mak tak pandai jahit baju =.=

so lets picture talk


baju raya ehhe biasa saja asalkan emak yang buat....=)

so pukul 11 malam adalah masa yang sesuai untuk pose!


macam biasa..gambar raya harusla yang macam ni hahaha..



pose ayu pun ada




mak =)


ayah



menu raya





so raya ketiga adalah bersama sedara mara



thanks ayuni sebab datang beraya..berjumpa lepas 11 tahun =)'

10 minit mandi and makeup and cari baju haha..so excuse muka pucat tu

lepas sedara balik pergi beraya di rumah kawan ayah pula

gambar tak banyak sebab mood nak ambil gambar tak ada..sebab pagi tu penat bermasak di dapur so petang tu agak letih


raya ke 6 
masa untuk beraya..at last! dapat juga beraya..rasa seronok pula..yelah bukan selalu boleh ke rumah sedara mara kan


lepas beraya di rumah farhan..dia bawa tempat jeruk paling murah
1kg only RM6!!!!


mee paklong masak khas untuk kiteroang.sedappppppppp


outfit of the day.ala2 unstazah la pulak kan

so far raya tahun ni biasa saja

tiap2 tahun bermimpi beraya dengan husband tapi mungkin bukan this year =)

so hows your raya?


16 comments:

Puteri Panda said...

Selamat hari raya, fyna!:)

Lina Zainal said...

Selamat hari raya fina, sama la kita sangkut kat dapur je..huhuhu

Anonymous said...

Farhan tu mcm penah tgk..

Syafiqah Hashim said...

Selamat Hari Raya kak fyna ;)

sYiRa LoKMaN said...

terjah sini lagi ^_^ nice !

EZAN IDMA said...

selamat hari raya fyna! comelnyeee

Ain Dzaya said...

penat layan orang datang rumah..nak jalan raya pun tak sempat..hahaha

Ain Dzaya said...

penat layan orang datang rumah..nak jalan raya pun tak sempat..hahaha

Puan Ezy said...

meriahnye menu rayeeee!

Anonymous said...

Fyna paling cantik dan putih dlm family..

julie Ara said...

slmt ari aye dear!

Anonymous said...

Cantik fyna..samala kite tiap2 thn b'mimpi beraya ngn husben.
Tp xde pun heheh

makeupuser said...

u are so cantik...nak join kelas make up later

ekin schmidt said...

eiiii, comel gle mak fyna nk terkam pale org tu..
sporting fmily! rsa sronok jgk tgk ..
kalau family ambik gamba xdela nk mcm tu ..skema je . xpun peace ..hahaha :)

fazianbatrisyia said...

selamat hari raya fyna.

ila said...

bru tau adik beradik sis 5 perempuan.
mine 6 perempuan