Saturday, August 3, 2013

iftar dengan rakan lama

assalamualaikum

kalau time puasa mesti ada buat iftar kan? selalunya buat iftar dengan kawan-kawan lama..ye lah time bulan puasa ni la orang ada masa pun..semua balik kampung so dapat lah berjumpa ye tak..

iftar dengan rakan sekolah SMTSP2 2012 memang kena buat! tiap tahun ada tapi fyna baru join time 2010 hehe..so kalini semua pakat umur 28 dah..iftar yang diplan tak menjadi even buat nak dekat raya..sob sob

biasalah..alasan yang diterima..

balik kampung mertua laaaa...
suami tak dapat cuti lagi ni..
aku baru bersalin la...
sarat dah ni wei...

alasan orang yang dah berkahwin..fineeee

jadi yang beberapa kerat anak dara yang tak kawin lagi ni..memang tak pernah ada alasan untuk berjumpa hehe...ye lah belum ada comittment kan



pakai simple-simple saja haritu

sebab elektri tiba-tiba tak ada..kelam kabut cari baju and shawl yang tak payah nak iron

baju polkadot tu beli dekat brand outlet je..buy 1 free 1 ha..hehe
skinny nichii 
shawl pashmina kesayangan



pilih makan di D'King


rindu nak jumpa farrel..last2 dapat jumpa juga





gambar dah handphone je hheeh

memang nak kena beli digital camera 1 ni ..dslr ada tapi meluat nak bawa..berat and besar..zzzzzzzzzz

so korang dah beriftar dengan rakan lama?

4 comments:

shark said...

next time pkai sony NEX..
kualiti sama jer dgn DSLR:)

iftar ngan rakan lama mmg terbaek..
raya dengan mereka lg terbaek :)

fasha said...

huuu..bulan pose kali ni blom.lgi iftar dengan kawan lame2..tpi akn sok lusa ada..hee..excited..da ujong2 nk raya bru nak iftar sme..haha..

Carlos Santiago said...

pakai simple tapi tetap comel.

mr**D said...

kira fyna ni senior sya laa..hahaha..tp sya taun '89...hihihihi