Tuesday, July 23, 2013

WONDERBOX : Discover Beauty Secrets at Your Doorstep

assalamualaikum

siapa suka suprise?

orang perempuan haruslah suka kan..plus barang yang kita dapat tu barang kecantikkan..lagi la suka..hehe

siapa suka barang murah?

kalau dapat barang yang kita hanya perlu bayar RM45 tapi dapat barang berharga RM 100 lebih suka tak?

ok kalau suka apa kata kita suprisekan diri kita dengan Beautybox form WONDERBOX

satu-satunya beautybox yang dapat barang mostly bukan sample..

hanya bayar RM45 kita boleh dapat barang yang berjenama mahal-mahal.best kan?

so ini kali ke dua fyna subscribe..tak sabar rasanya nak dapat barang ke 2





ini barangan yang dapat pada bulan april  mei and jun



so july barang apa yang akan dapat? 

suprise!

ada yang bertanya fyna..lepad subscribe bila nak dapat barang ni? selalu hujung-hujung bulan dapat..so make sure subscribe cepat sebab sekarang dah tinggal berapa box je lagi

so kepada yang nak subscribe

click  WONDERBOX

so lepas register korang boleh la subscribe

so kepada yang sukakan suprise and kecantikan..jom subscribe sekarang

jadi everymonth kita akan dapat barang yang mahal-mahal tapi bayar sikit je.best kan?






3 comments:

Cik Wani said...

macam menarik :P

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

Mcm mna nk buat byran ???

FARHIKMALSHOP said...

yeah! hehehe,, menanti dengn pnuh kesabaran :)