Sunday, July 14, 2013

wide shawl from La Mode Hijabi

assalamualaikum

masih mencari lagi wide shawl jenis cotton bercorak?

ni diaaaa

macam-macam corak ada..yang penting cotton na..sebab kalau wide shawl cotton memang tak payah susah-susah cari pin dah..1 kerongsang pun dah cukup dah..dia akan terletak and susah jatuh

sekarang ni memang trend wideshawl sebab besar and menutup gitu





fyna tak suka warna biru tapi yang ni masuk la pulak dengan fyna hehe

kalau tengok dekat website 

La Mode Hijabi ni..memang banyak jenis wide shawl..yang abstrak la.yang bebunga la..semua ada

harga RM20

boleh dibeli di




for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveaway

boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 



4 comments:

Mila Ahmad said...

Orang cakap kalau biru nampak muda.

Mira Adzlia said...

cantik :)

Puteri Panda said...

biru cantik. sesuai untuk fyna.:)

Alyia Mong said...

saya ada tudung lebar mcm ni tapi tak reti nak pakai :(