Thursday, July 25, 2013

SOMETIME'S handbag for raya?

assalamualaikum

masih mencari handbag untuk raya?

sini fyna ada website handbag yang cantik-cantik and yang bestnya..setiap design hanya keluar sekali sahaja! jadi nisbah nak jumpa orang yang pakai handbag macam kita ialah 1:10..boleh ka lagutu? hehe

BOXI - BROWN




BOXI - BROWN


RM99

suka dekat poket tu..sebenarnya yang corak rimau tu bukan pelekat saja tau..tu adalah poket..so boleh la letak handphone dalam tu ;)

ADRIENNE - GREEN




bag ni suka sebab nampak sophisticated
bawa berjalan boleh
ke pejabat boleh
warna hijau buatkan bag lebih menonjol

pose sikit 




sebenarnya
bila nak raya ni..rasa samua nak baru
bila tengok website sometime
hmmm
berkenan pulak dah handbag2 ni






sory..tuan tanah obsessed dengan pink hehe

kalau nak tengok handbag lain-lain boleh ke website


banyak warna and design yang memang limited and uptodate!

=)




sedikit info about SOMETIME

SOMETIME discovers, endorses, produces and promotes high street fashion handbags by talented designers across Asia

the designers dari malaysia, korea, thailand, Hong Kong..so the design memang limited and tak akan ada sama dengan yang lain..cool kan?

happy shopping at sometime!

2 comments:

fazianbatrisyia said...

ye la, cantik2 & yg penting harganya yg mampu dimiliki....

Mira Adzlia said...

hamboih...sudah beli hdbeg raya da..hihi