Tuesday, July 16, 2013

shawl and dress from nurulainblogshop

assalamualaikum

kalau nak dari jauh orang dah nampak kite time raya..apa kata try shawl ni..shawl ni cantik sebab ada biji2 comel di keliling tudung..agak panjang juga so boleh adjust..senang je nak pakai shawl mcm ni..disebabkan ada biji-biji tu nampak shawl ni lebih exclusive.. jadi time raya, dinner sangat lah sesuai



ada banyak shawl yang ain jual..
kebanyakkan nya below RM29


siapa suka pakai inner boleh try ini

harga start dari RM29 

suka dengan dress ni!
sebab design dia cantik and sangat selesa di pakai
plus boleh buat fyna nampak kurus ..ehem.. ;)




dress harga dari RM49 - RM79

so kalau korang berminat dengan collection ni atau pun nak tengok collection lain
boleh tengok di sini

instagram : nurulainblogshop
whatsapp / sms : 0173322693



for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveaway
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 



7 comments:

norazizie zulkifli said...

kak fyna pakai apa pon sume chantek.:)

miss NUNA said...

kak fyna pky shawl ni gaya macam selalu pakai ke gaya baru ehh? nmpk mcm lain sikit. cantik ^_^

Razfira said...

cantik

picca said...

fyna memg kuruih lah...:)

aniswany lazim said...

fyna dh mcm patung..gojes gilos ^_^

Rozalila Rahmat said...

aduhai..cntiknya..

Anis Afifah Izzati said...

kak fyna saya dah try bukak blog ngan fb page akak nurul ain ni... tapi tak de pun gmbr shawl cam yang akak pakai tu... TTATT