Wednesday, July 10, 2013

Sally Dress for hari raya?

assalamualaikum

selamat berpuasa semua

=)

baju raya dah beli? 1st raya harusla ayu berbaju kurung atau kebaya atau baju moden kan? hari raya ke dua if nak kan kelainan sikit..apa kata pakai dress?

dress still buat si pemakai sopan and uptodate betul tak?



skirt ada corak batik-batik memang trend sekarang tau


ni masa fyna ke rumah kawan untuk makeupkan dia bertunang

ramai cakap fyna kurus time ni

eh kurusnya

eh ramping nya

kecil nya pinggang

padahal berat naik mendadak ni..tapi thanks for this dress buatkan fyna nampak slimmm hhehe

bahagian atas di jahit sampai ke pinggang dan skirt yang sederhana kembang mendapatkan ilusi kurus

pinggan nampak ramping even pinggan sebenar tak lah ramping pun ehehe

harga?
RM49 jeee

if berminat boleh dapatkan di






for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveaway
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 

4 comments:

Tcca Anuar said...

cantiknya dress tu :) sesuai dengan kak fyna . nampak sweet sangat :)

oshinz said...

untungla pinggang kecik. hehehe.

mira mohd said...

nice dress.warna pun sweet je :)

ekin schmidt said...

cantik!
drees ke skirt shj?
btw header fyna cantik!
sukeeee! :)