Monday, July 15, 2013

sale at NiaCollection

assalamualaikum

niacollection tengah buat sale besar-besaran sekarang..semperna hari raya
dari minggu lepas lagi act tapi harini baru sempat update hehe

siapa suka peplum?



sukanya!!!!!!!!!!! 
warna biru..kain jenis sedap pakai..selesa sangat
sory lah agak membesar sekarang ni haha

harga
RM25




bawal (printed,plain,rainbow) rm10



satin silk shawl rm10 each




pashmina plain rm10



halfmoon (sulam manik/ printed) rm30


cotton basic shawl rm10


sophilia shawl rm15



handbag RM25


inner neck rm10


if nak tengok koleksi lain atau warna lain boleh ke 


free gift kepada yang beli lebih dari RM50








for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveaway
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 





1 comment:

picca said...

fyna pakai tudung mcm mane pun still cantik...lau saya..haremmmm....xlawa