Tuesday, July 30, 2013

review : Radiglow

assalamualaikum

sekarang ni banyak supliment untuk putih kan? semua orang nak putih

tapi fyna sebenarnya takut nak makan supliment untuk putih ni sebab takut pula ada effect bila tua nanti

yelah mungkin tak ada kesan yang bahaya.tapi kita tak tahu..badan lain-lain kan

tapi fyna berani guna Radiglow sebab dia lebih kepada health and skin

so kita tak payah makan banyak supliment dah.1 sudah cukup

honestly ini satu2 nya supliment yang fyna guna and berani nak continue sebab tak kacau period fyna..sebab some supliment ada letak hormone untuk cantik but effect my period

sebab orang kata if datang period maknanya badan kita sihat.if tak datang period..mesti ada masaalah







kata pengeluar


Kenapa anda MESTI pilih RADIGLOW sebagai supplement tambahan anda??


● Jawapannya kerana RADIGLOW merupakan Produk Pertama yang lengkap mengandungi semua keperluan tubuh badan anda untuk kesihatan dan juga kecantikan. 1001 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 produk.



● Kandungan RADIGLOW terdiri daripada RAMUAN PREMIUM yang terpilih dari sumber-sumber berikut seperti ASTAXANTHIN L-Glutathione, Hydrolyzed Fish Collagen, Vitamin C dan juga Blackcurrant Extract. 


● Didatangi dalam bentuk bungkusan kotak yang Eksklusif mengandungi 2 botol RADIGLOW yang mudah untuk ditempatkan di rumah dan juga di bawa kemana sahaja seperti di dalam handbag bagi kaum wanita 

● Cara penggunaan yang sangat mudah. Berbentuk Tablet yang boleh dikunyah atau terus ditelan dengan rasa enak Blackcurrant/ Beri. Hanya perlukan 2 tablet Radiglow setiap pagi dan anda akan tampil sihat dan menawan dari hari ke hari.


my review

rasa sedap! tak payah bancuh2..cuma ambil tablet tu terus isap-isap macam makan gula-gula
sedap! rasa macam masam manis..langsung tak ada pahit..
so untuk yang malas macam fyna ni.kalau jenis ni sangat la senang..tak pernah lagi lupa hehe
fyna dah makan dalam 2 minggu lebih rasanya
and 1st yang fyna rasa badan tak rasa letih
lately kerja memang banyak di office..and fyna memang akan rasa sengal-sengal bahu
tapi lepas makan radiglow..sengal bahu dah tak rasa
dekat tepi mata..bila senyum akan nampak macam wrinkle kan? apa yang fyna perhatikan..wrinkle tu makin kurang.macam pelik pulak hehe padahal fyna tak pernah pakai any eyecream..so fyna rasa radiglow boleh tegangkan muka and kurangkan wrinkle
fyna ada pores yang teruk..besar-besar..sejak pakai pencuci muka nivea alhamdulilah pores makin kecil tapi ambil masa berbulan jugalah..then fyna makan radiglow pores makin mengecil juga tapi lebih cepat..alhamdulilah
harap lepas ni skin akan smooth and tak ada any open pores
muka sedikit glowing..even pakai foundation..akan nampak glowing tu dari dalam..maybe pada orang lain tak nampak.tapi pada fyna..ada nampak sedikit..happy je rasa..hehe
scar nampak lah makin hilang cuma pelahan 
makeup lebih senang apply sebab kulit dah lembut




harga


1 kotak (2 botol)

RM180 smnjg / RM190 s&s

Free Postage
Free Skin Regenerative Mask (worth RM40)




Trial

1 botol (30 biji)
RM100 free postage




boleh dibeli di

instagram : nurulainblogshop
whatsapp / sms : 0173322693









for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveaway
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 




15 comments:

Haruuta Chan said...

:0 nivea punya brand ok eh? nak cuba la XO

picca said...

wah ! ! ase mcm nk try la :)

Azney Shamsuddin said...

saya pun ada jual jugak

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/

Anonymous said...

salam..fyna nak tanya radiglow ni ada kelulusan KKM x? sbb try cr x nampak la plak..MAL/NOT just nak tau dgn detail..btw..fyna kita pun takut nak mkn produk putihkan kulit sbb nampak fake plak sbb kulit kita mmg ori sawo matang..juz nak bg kulit sihat je hehe tq

fasha said...

waaaa...macam best jeeee...cantek laa akak =D

Anonymous said...

hi fyna,fyna mkn byk sgt spliment..bhya jgk tu..tkt effect lpas kawin..hati2 ye

ekin schmidt said...

waaa.
glowy nye kamu sis!
cantik.
sure kulit lembut2 je kan?
nice!

ain_saidi said...

Sy pn ad jual..feel free to contact me : 0199758323

Anonymous said...

Slm -air u mnum bpe litre per day? -kulit nmpk ksan glowy 1 bdn ke? -u nmpk ksan prubahan tu bapa ari? -n nk tgk pix b4 u leh? Tq for answering beauty

siti aisyah said...

Salam...kak...nk tnye skit...radiglow ni ade jual dkt guardian x?

fyna shafinatul said...

xada dear

NurulKhairiah said...

Sis, nak tanya. Mana lagi elok antara ferwhite, aura white, k colly and radiglow. Sya tgh cari produk putihkan kulit. Confuse nak ambik mana satu

fyna shafinatul said...

yang lain2 tu sis xpernah try dear so xtau lah

Anonymous said...

Nk tnya sket? Stokis d perak ada x?

Anonymous said...

Meh sapa nk produk yg bagus ngn agk murah ngn kwn sy ad jual online ..ari 2 sy beli aw just rm110 siap free gift lg ..yg lain2 pon dye ad jual i excited ni ..nak share haha ni what app je 01152897268