Thursday, July 11, 2013

chiffon plain shawl from waffaabywawa

assalamualaikum

sekarang ni agak susah nak mencari shawl jenis Chiffon yang kosong
sebab sekarang trend corak je kan?

tapi kalau baju dah corak..nak pakai tudung corak jugak ke? tak kan..disaster nanti haaa

tudung plain memang wajib ada di lemari korang haa.. basic shawl ni sesuai dengan semua jenis baju

shawl jenis panjang lebih best sebab lilit lilit still menutup dada gitu 








jenis chiffon crepe ni sangat senang nak bentuk..kalau tengok gaya fyna pakai..shawl jenis ni lebih senang =)

yang bestnya pasal shawl dari waffaabywawa ni..banyak warna! cakap je warna apa..jahitan cantik
kualiti kain bagus..sampai pun cepat..order harini esok dah dapat..

lain-lain warna



Measurement:
Width: 55cm
Length: 200cm

Material:
Chiffon Crepe

Price: RM25

boleh dibeli di

email : waffaabywawa@gmail.com
instagram : WAFFAABYWAWA







for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveaway
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 


3 comments:

Mek Onie said...

besttttttttttt!onie dah banyak koleksi shawl dari waffaabywawa ni haa,best kotttttttt... :D

Ninie said...

salam. kak fyna, sory tau tegur.
sy rasa elok kak fyna remove Link Within yg kat bawah entry kak fyna ni.

dia keluar thread post lama kak fyna yg free hair dulu. walaupun kat entry tu kak fyna dah remove gmbr free hair, dia still keluar dkt Link Within. skrg ni sy tgk ada 2 gmbr kak fyna yg free hair.

sory tau klu kak fyna rs offended. kak fyna blh padam komen ni lps baca. pape pun salam ramadhan kak fyna! im ur loyal reader ^_^

Carlos Santiago said...

menarik menarik.