Wednesday, July 24, 2013

Kurung Moden Lace Soft Yellow Gold


  • assalamualaikum

    macam mana persiapan raya? baju raya masih belum beli?
    sama la dengan fyna..tak menyempat lagi ha nak beli..
    tak sempat nak ke mana-mana kedai baju kurung

    tapi nasib baik lah banyak baju kurung yang dijual online sekarang..tapi hati-hati memilih sebab mungkin terkena yang mahal tau

    so kat sini fyna nak tunjuk 1 kedai online yang menjual baju kurung yang cantik-cantik





    cantik tak? hehe
    sekarang kan zaman lace-lace ni so bila pakai baju design ni terasa uptodate lah sikit hehe

    suka dengan kain dia..selesa

    and menampak kan pinggang ku ramping ..eceh

    ada banyak lagi warna tau! boleh ke page Sista Stylista



    harga

    RM75 include postage


    tapi untuk pembaca blog fyna..Sista Stylista akan beri diskaun lagi!
    tapi jangan lupa berikan pasword " BLOG FYNA' 




    boleh dibeli di

    no hp : 013-4578374 Zaza

9 comments:

Innanie Ariffin said...

serius cantik!!! colour match yg bagus!

Miz Dayah said...

cantiknye fyna! :-)

meylshumeyl said...

Kakak fyna sangat cantikkk . Serious tak tipuu . Hee :))

Miss Ima said...

Cantikk

Siti Norizam Ishak said...

Terbaiklah...comel sgt2

Puteri Panda said...

murah & stylo! ada yang plain je tapi harga ratus. huhu...

Mishh BIela Rizqin said...

Kak fyna , ni kain jenis apa ?

Mishh BIela Rizqin said...

Kak fyna , ni kain jenis apa ?

My Blogger said...

lawa laaa.bekenan sngt.