Wednesday, July 31, 2013

jasmine shawl

assalamualaikum

act lepas tengok shawl ni terus fyna mintak nia simpan dekat fyna siap-siap hehe..takut nanti sold out pula
suka dengan corak dia yang memang superb!

labuh, besar tapi tak lah besar sangat cuma panjang and besar yang perfect..menutup dada and belakang so jangan risau

kalini fyna cuma guna camera handphone sahaja sebab tak ada yang nak shoot fyna =.=






HARGA
RM 20.00


BOLEH DIBELI DI SINI





for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveaway
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 

2 comments:

Cik Nadz said...

cantiknya shawl tu dgn orgnya pn gorgeous jgk! tergoda sy utk membelinya.hee

Lolly Lilly said...

cik fyna sgt chanteq~
nk tips~ hee~ :)