Friday, July 12, 2013

Hanna Half Moon Shawl from Beauty and Hijab Couture by Awanis

assalamualaikum

sekarang shawl yang ada lace ni memang femes betoi!
tapi kebanyakkan nya mahal-mahal =.=
dah lama teringin nak pakai act hehe

so baru ni fyna dapat half moon ni ..terus suka! 
plus warna biru ni pulak...memang cantik sangat
jahitan kemas
laca dijahit cantik
senang dibentuk
wanggiii

kalau pakai time raya ni sure cun kan?
sesuai juga pakai time weddings..
sangat cantik ok

brides fyna jarang pakai shawl ni..lepas ni beli shawl ni tau! baru cntik




tak ada veil last minutes?
boleh pakai cara ni..kalau orang lain memang akan letak depan sikit kan
tapi fyna suka letak dekat sangul..nampak cantik sebab sanggul akan nampak lebih cantik and terletak cantik





RM RM55 only with free postage

Made from quality chiffon (PD ANAMOR ITALIAN CHIFFON)


boleh dibeli di


email :  order.anishijazi@gmail.com





for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveaway
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 



1 comment:

chu-A cardOza said...

mcm mne sis letak lace tu kat sanggul??..tutorial pliss... (^_~)