Monday, July 8, 2013

Graduation makeup tutorial

assalamualaikum

makeup tutorial kalini ramai yang request
rupanya ramai yang konvo ye hehe

ok lah

makeup kalini cuma natural saja sebab bagi fyna.kalau konvo haruslah natural sahaja.tak terlampau over

tapi if korang nak makeup yang over sikit
fyna akan buat nanti hehe

kepada yang baru nak makeup..and suka yang simple
this one for you guys

owh ya fyna juga buat shawl yang sesuai untuk pakai time konvo










so harap korang suka

=D


7 comments:

Tcca Anuar said...

cantiknya, kak fyna. :) nanti graduate. boleh lah try. kejap lagi nak download video nie. hehe :)

Nabilah said...

Cantiknya Fyna!

iman nasuha said...

kak fyna... brush ape ye yang kak pakai untuk apply krim kt muka tu??? boleh share x mana beli... macam best la..

Anonymous said...

muka fyna mcm lana nodin dah ..

Nazra Sweet said...

boleh tiru msa graduate nanti mekap ni...

Z said...

Cantik kak fyna

Z said...

Cantik kak fyna