Monday, July 22, 2013

charms bracelet from MonsterBytess

assalamualaikum



fyna pernah review pasal charms bracelet ni dulu

fyna memang suka sebab nampak macam lebih muda je kan..haha..kalau pakai simple-simple..pakai bracelet macam ni memang kena lah

so kepada yang suka juga macam ni orang nak buat untuk couple ke kan..haa
boleh la ke http://monsterbytess.blogspot.com/

diorang  ada lebih banyak pilihan warna and design

so korang boleh pilih nak charms yang mana..bracelet yang mana and diorang akan buatkan =)






kalau berkenan
boleh ke website diorang





for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveaway
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 














1 comment: