Saturday, July 13, 2013

Adreena Shawl from TDL

assalamualaikum

1st dapat tudung ni terfikir macam mana nak pakai.ye la fyna kan suka pakai loose2 hehe

then bila try pakai..owh ok

senang gila dibentuk
sebab bahagian depan dijahit macam tu so tak payah lagi nak spray bagi keras dekat bahagian atas tu
sebab memang dah terbentuk
ni fyna sangat sangat suggest kan kepada sesiapa yang suka pakai tudung express tapi teringin nak pakai shawl tapi takut muka nampak bolat

terutamanya kepada yang nak berkahwin, tunang atau nikah..buang jauh-jauh tudung topi keras tu =.=

fyna masih tak boleh terima lagi wedding pakai tudung express tu

tukarlah dengan shawl ni..nampak lebih moden. up to date and cantik..then pakai veil and crown atas tu seriesly cantik sangat sangat

boleh menutup dada or nak adjust bagi pendek pun boleh

yang penting muncung tu memang akan stay ok





Material: Chiffon Silk
Shape: Halfmoon (Double Layer)
harga RM69

boleh dibeli di

Terbaik Dari Ladang | http://terbaikdariladang.com/

Mobile: +6012-6429140

cara pakai adreena shawl














for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveaway
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 

6 comments:

Tcca Anuar said...

lawanya kak fyna pakai. still nampak comel sangat :)

Cinta hazanis said...

cantik sokmo.:)

Ihsan Arifin said...

sesuai untuk dihadiahkan
kepada si gadis free hair yang
baru berjinak dengan hijab.

mudah dan memikat.

AmirahSM said...

cntiknya kak fyna...

mira mohd said...

cantik and simple :)

Lina Zainal said...

Comel, simple and sangat sesuai kalau untuk daily wear...

you look gorgeous as always Fyna.

Kita da follow blog, jemput follow blog kita..:)

http://linazainal.blogspot.com