Friday, July 12, 2013

accessories for hari raya

assalamualaikum

raya ni apa kata tambah sikit aksesori sebagai pelengkap gaya =)

tak payah yang mahal-mahal..murah -murah tapi setanding yang mahal..

fyna ada banyak aksesori dari sophie paris..suka sebab nampak mahal..bling-bling dia memang cntik.tak nampak macam murah..

setengah kan kalau tengok gambar cantik je..dah sampai ke tangan kita..haa ambik! warna pun lain..ada karat-karat lagi

sebab pernah terkena la fyna dah serik nak beli







awww cantik!




set..senang beli ni.boleh hadiahkan kepada yang tersayang







cincin couple.suka!


fav!

so kalau korang nak beli boleh contact my sis

wani 0103615062


happy shopping!



6 comments:

blog-tips-kurus said...

ni semua produk Sophie yek?

MieNielKaiRa said...

woah .. cantik

Aida Azryn said...

lama tak usha blog fyna.. dah lain dah. hehe. cantik... :)

Little Things In Life said...

Tumpang iklan tuan rumah :)

Saya ada menjual Floral mask yang pernah dipakai oleh #Ainan tasneem#Fatin Liyana asri#Ben Ashaari#Yuyu Zulaikha# Floral mask killer function boleh hilangkan blackheads dan whiteheads, plus dapat prevent jerawat.#

sebotol rm 59.90 ( tidak termsk pos rm7/rm 10 sabah sarawak).

Sangat berkesan, halal dan best. Bau lavender, muka rasa moist, segar dan berangin.pakai waktu malam 2 kali seminggu.

beli 2 rm 119.80 plus free gift (sementara stok ada).

Boleh order dengan saya. Nak order cuma perlukan nama dan alamat.

Boleh whatsapp/viber/sms 0173251047 untk pertanyaan :)

http://safiyyayaya.blogspot.com/2013/07/muka-bebas-bintik-hitam-dengan-floral.html

yayamongekss said...

nak couple ring tu..!!!!

EiQa peLaNgi ~ wink said...

ini brg2 sophie ek...na oder...:)