Thursday, June 20, 2013

shopping : Shawl Maya

assalamualaikum

semua orang asyik tanya fyna di mana nak cari wide shawl..kalau boleh nak murah-murah..amboi..tapi betul lah..kena berbelanja dengan bijak..kan? 

so kali ni fyna nak tunjuk Shawl Luna namanya

wide shawl yang besar

and bercorak tribal! tribal memang sangat popular sekarang ni..dah jadi trend pun

fyna suka shawl ni sebab dia jenic cotton and panjang and lebar..yang bestnya shawl jenis coton ni..tak payah pakai pin/jarum pun tak apa..tak payah pakai kerongsang pun tak apa..sebab dia akan stay..tak jatuh sebab tak licin..and belit belit belit dah jadi..stil menutup dada boleh buat macam -macam style hijab sebab senang..

so ini fyna pakai main letak-letak je..hehe





ada banyak pilihan warna.semua cantik-cantik

Material : Cotton ( Bawal Shawl ) 
Motif : Tribal 
Ukuran : 110 x 180 cm ( Wide Shawl ) 
Harga : RM25 

boleh beli di sini

contact 



hp :  019-2972270 -Sue









for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveaway
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 






5 comments:

Dianaa said...

FD tengok ada yang jual lagi murah :D
material baby cotton, and yang penting, lebar and panjang macam pashmina :D

Innanie | Ariffin said...

fyna ni kalau pakai apa pun mesti cantik!! btw kan fyna... kita teringin sangat nak pakai shawl. but the point is kita tak confident because i am plusize. rasa tak sesuai je bila pakai shawl. rasa muka kita lagi mendulang.

so fyna ada tips tak atau cara pakai shawl supaya dia tak terlalu kembang dan membulatkan muka?


tq ")

Tcca Anuar said...

kak fyna pakai letak letak pun tetap cantik~ jelous.. hihi

Leadership Developmant Training said...

salam kenal dari kami outbond di malang :)
jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

Leadership Developmant Training said...

ijin nyimak ya gan :)
salam kenal dari kami outbond di malang :)
jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/