Tuesday, June 18, 2013

review : kiss beauty lip gloss

assalamualaikum

kalini fyna nak review lip gloss pula

masa mula dapat..alahai cutenyaa
lagi cute bila warna tu diberi dengan nama hari

comel kan?


swatch

start from sunday - saturday





SUNDAY


MONDAY


TUESDAY


WEDNESDAY


THURSDAY


FRIDAY


SATURDAY



fyna pakai MONDAY



fyna pakai THURSDAY


fyna pakai SATURDAY


fyna pakikan lipgloss FRIDAY

my review

fyna bukanlah jenis yang suka lip gloss tapi fyna suka lip glos ni 
sebab
dia tak melekat! selalunya lipsglos yang macam gam tu tak suka..ini senang apply..warna yang memang cantik and terang..jadi kepada yang tak suka pakai lipstick..pakai je lips gloss ni
nampak shining tapi tak over
bau wangi
pakai sikit je warna dah melekat
tahan lama? lama juga la rasanya tapai kalau makan ke apa hilang sikit je..tak hilang semua
boleh tengok swatch fyna ye..even dah di lap..tapi warna still ada
kepada bibir hitam..fyna sugest pakai dulu lipliner
fyna suka pakai elf matte lip color warna tea rose dulu di bibir..so warna jadi sekata gitu..ala-ala pakai concealer or lip liner la..so apply la lip gloss ni.jadi lah seperti warna di atas..

harga RM 9 sebotol




lip gloss di bawah ni lebih cair dari tadi..yang tadi likat sikit

ini di namakan ikut number
1,2,3


swatch 







fyna pakai no 1

ini pun lip gloss tapi rasa dia tak sedap macam lip gloss tadi tu
tapi yang ni tahan lamaaaa
tak macam lip gloss sebab lebih pada lipstick tint sebab warna dia memang terang gila
mula fyna pakai agak terkejut la...terangnyaa
then tahan lama
and lip tint yang before ni macam obuse semua tu..kalau nak dibandingkan dengan ini..ini lah winner nya..fyna pakai dari pagi ke malam..warna still cantik
kalau macam obuse dia agak keringkan bibir
yang ni dia melembab kan bibir..ha itu lah kelebihan dia

harga RM 9 sebotol




eye mask, lip mask, sheshido mask..

RM 1 sekeping!!

murah gila
orang lain mau jual RM 5 ke atas kan? =.=




lip gloss, eye mask,lips mask and shiseido mask boleh di beli dengan leen

phone number : 013-5190226









leen juga bagi hadiah comel ni kat fyna hehe tq leen











for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveaway
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 

9 comments:

Annyss said...

I want the lip tint gloss! Sangat interesting! :D

Tcca Anuar said...

suka tint yanga fyna pakai thursday.. :) cantik~

siti ZAHARA said...

comella lip tint tu..

Syafiqah Hashim said...

woww, lawa jugak warna dia..pika ada beli tint jugak..tp belum cuba lg..nnti nak try la yg jenis ni..kecik je..

Puteri Panda said...

comelnya kesemua lip gloss tu. warna thursday sesuai dgn fyna.:)

sew anne said...

kak fyna...for ur opinion, which colour better for hitam manis ek??? takot mcm over plak...

ekin schmidt said...

amboi!
merah betul ke?
lip glos ni bg bbir kering x?

no sometime all lip glos yg sy pakai mengeringkan bbir. ke bbir sy yg sensitip xtaw la ..LOL

lawa color tu!

vampire's lovex said...

tak dapat klik pon link tu =(

cantik lip tint tuuu

♥ƨнаrιfαнαzιeyaтyα∂∂ιcтs♥ said...

Saya ada jual lip tint macam atas ni . Boleh wechat / line sy , aziedovey . Ataupun email sy , aziedovey92@gmail.com