Monday, June 3, 2013

review : GREEN BEAN

assalamualaikum

kalini fyna nak review scrub dari bahan semulajadi




ketul-ketul sebab terkena air 

fyna punya nak habis dah sebab guna hari-hari =,=

kata pengeluar


Kebaikan : 

1. Menghaluskan kulit muka dan badan 
2. Menghilangkan daki dan kotoran akibat peluh 
3. Menghilangkan jerawat di belakang badan 4. Mengurangkan jeragat 
5. Mengurangkan bau badan 
6. Warna kulit menjadi lebih sehat dan cerah 
7. Mengembalikan kesegaran kepada badan 
8. Lebih bersih, cantik dan berseri 



Cara Guna : 
1. Basahkan muka, badan dan tempat yang ingin dilulur 
2. Sapu serbuk lulur keseluruh badan dan muka 
3. Gosok perlahan-lahan selama beberapa minit 
4. Bilas 
*Sentiasa simpan di tempat kering. 
*Anda akan merasai perubahan kulit anda serta merta. 


kata fyna

1st mestilah bau kan? bau kacang la..
texture halus
1st time pakai..basahkan badan.ambil scrub ni guna jari je.haha
sebab tangan basah so celup dalam tu then tonyohlah kat badan
ala bukan tonyoh pun.sapu je kat badan
lepas tu basuh
eh kulit jadi bersih.( kulit bersih kalau kita pegang kulit akan rasa kesat and lembut)
padahal tak tonyoh pun kan..so fyna rasa product ni bagus sangat
pakai 2 kali seminggu
tapi fyna pakai hari-hari hehehe sebab rasa guna yang ni lebih bersih dari sabun biasa =.=
itu yang cepat habis tu
tapi fyna tumpukan dekat celah peha,ketiak and celah kangkang
pakai lama-lama daki akan hilang and jadi cerah
sesiapa yang badan berbau,.pakai scrub ni sebab dia bukan bagi badan bau wangi tapi bau fresh!
result? sekali pakai dah rasa result tu.haaa tunggu lagi?

pakia dekat myka pon boleh tau sebab ni semulajadi punya.tak ada bahan kimia so boleh je jadi scrub muka..kalau kulit jenis sensetif..ha kena try sebab ni semulajadi so jangan risau

apa yang fyna tak suka? eeemm kenapa packing kecil-kecil? kalau ada packing besar memang confirm nak beli

harga murah saja

RM15

Weight : 95 g



boleh dibeli di


*Disclaimer: I received the product reviewed from the company in exchange for my honest review. All opinions expressed in this review are my own and may differ from yours.



2 comments:

wana wazm said...

interesting! sy memang suka bhan smuljdi. thanks sis. =)

Puteri Panda said...

menghilangkan jerawat belakang badan tu yang saya teruja. nak cuba la. thanks fyna sebab kongsi.;)