Wednesday, June 26, 2013

review : BEAUTY SPELL SHAPING LOTION

assalamualaikum

BEAUTY SPELL SHAPING LOTION


pernah deangar? ok harini fyna nak review product ni

so jom tegok pacakging dulu







ini ialah slimming lotion

tapi yang berbezanya ialah ia waterbase lotion so  tak akan ada lekit-lekit ye

Mempunyai vitamin e, aloe vera, gamat & kolagen untuk memperbaiki kulit 

lotion ni sejuk bila pegang hehe ni best

bau wangii

selalu kalau slimming lotion kalau sapu panas je rasa kan? ini akan rasa panas sekejap then sejuk je..so kepada yang tak tahan panas..ha sesuai lah

yang bestnya lotion ni dia ada macam biji biji halus bila kita sapu dekat badan..ac benda tu untuk melicinkan kita punya kulit and sambil membuang daki-daki..great kan? 

menghilangkan selulit..ni penting sebab dalam proses nak kurus..baagian tubuh yang renggang tadi akan terjadinya selulit..so bila sapu lotion ni.selulit tu tak akan terbentuk..

yang memang dah ada selulit? ha boleh apply juga tapi selulit tu memang susah la nak hilang.cuma urat-urat tu akan jadi halus and licinkan balik kulit kita

fyna baru je pakai ni..suka sebab dia sejuk..so agak relax sikit la..dari panas macam kita pun berpeluh kan? 



Beauty Spell Shaping Lotion
✔ rm60(sm&ss) 
✔ pos charge only for 1 bottle - sm rm7 ss rm10
✔ buy 2 bottle entitle for free postage
✔ buy 2 bottle entitle for free gift

boleh di beli di

60122292739 (SMS only)



*Disclaimer: I received the product reviewed from the company in exchange for my honest review. All opinions expressed in this review are my own and may differ from yours.









for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveaway
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 

4 comments:

Tcca Anuar said...

wah first time nampak jenama nie.. :)

Syafiqah Hashim said...

wahh slimming lotion..bestnyaa..

Salhah Suhot said...

Kalau sapu kat pipi ngan dagu pn x pe le kan?

AleynCikMan said...

Thank you kak fyna dengan tutorial ni!