Tuesday, June 18, 2013

pemenang Giveaway : maixara c sential

assalamualaikum

hye semua..semalam dah closed Giveaway : maixara c sential so thanks kepada yang sudi join =) soalan semua mudah saja kan?

so fyna dah pick winner =D


why her? 
sebab memang lepas buat entry ni..fyna dah plan nak kasi kepada 1st comment..act fyna buat entry ni waktu pagi so aziera join pun waktu pagi..sangat terharu ok bila kita up saja entry ada yang terus membaca =) tq dear

nanti akak siti naimah akan hubungi awak ye =)



kepada yang tak menang..jangan susah hati..

banyak kebaikannya maixara ni..korang pun dah google kan? so nak cuba? boleh direct beli dekat kak naimah ye

kalau nak beli maixara c sential 
boleh beli menerusi
email : naimah@arb.com.my

dan korang akan dapat free gift

1 BOTOL MAIXARA C-SENTIAL RM 99.00(ASAL RM125) - 
FREE SHISHEIDO BLACK MASK 
FREE SHISHEIDO WHITE MASK
FREE NATURGO MASK 
FREE EYE MASK
FREE LIP MASK






for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveaway
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 








1 comment:

Nor Aziera Abas said...

Arghhh! Tq so much kak fyna. Hehe. First menang. Boleh la try benda ni lepas ni. Nak beli xmampu lagi sbb still study. Hehe. Tq.