Monday, June 10, 2013

MUA : makeup nikah ifa di bertam 01.06.2013

assalamualaikum

ke bertam dengan mak ayah
takut sangat fyna sesat nanti ahah

ifa cantik
kulit licin
mata cantik

jadi senang makeupkan dia
req nak kan soft makeup macam siti ehhe







photo by
 my sis

http://www.facebook.com/KiddyKiddoKlik?fref=ts

untuk tengok my makeup job yang lain-lain atau sebarang pertanyaan/tempahan boleh ke

email : fynahere85@yahoo.com

4 comments:

nuha ahmad said...

cantik sangat kak :)

Rose Azadir said...

Cantik make-up, jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com, menjual produk Shaklee. Jemput juga untuk menjadi follower untuk dapat special price, harga kawan2. TQ

aya aina said...

ske kak fyna bwt kening!hehee..xpndi nk bwt cmni gak..huhu

aya aina said...

cmne nk bwt kening nipis tnpa nmpk fake yea?sbb try gune fondation+ gam bdk2 tu mcm keras je kening.hahaa