Tuesday, June 11, 2013

Groupon.my : station 1 cafe

assalamualaikum

boleh dikatakan hari-hari buka website Groupon ni
buka tengok dekat makanan..selalunya ada offer makanan best and murah dekat situ

so sebab kedah tak ada..ambil yang terdekat lah
Penang

1 lagi beli coupon ni sebab kalau dah keluar jalan-jalan.shopping, lapar boleh ke restaurant yang kita dah beli coupon tu so makan dengan PERCUMA! syok

so haritu fyna beli coupon berharga RM29

Station One: Grilled Chicken Burger + Salmon Spaghetti + Chicken Chop for 3 People for RM29 instead of RM52.50

berbaloi..



 muka penat pergi makeup and shopping

fyna and adik fyna guna coupon yang di beli di station 1 so dapat 3 makanan..habis ke? habis ok..


Salmon spaghetti (up to RM14.90 value)
Pan-fried salmon tossed in pasta, cherry tomatoes, and mushrooms

sedap la juga..sebab plating simple macam tu.emm tak best sangat la pula
salmon tu ada tulang.ke memang kena serve dengan tulang?


Chicken chop (up to RM17.90 value)Grilled chicken chop served with waffle fries, salad, and corn

ini sedappppppppppppppp..kuah dia..ayam dia..sedap sangat2 ok


Grilled chicken burger (up to RM14.90 value)
Grilled chicken burger served with wedges

HERO!

daging burger yang sangat sedap, roti pun sedap 
semua sedap

puas hati lah makan

otw balik rumah sampai tertidur dlam kereta lah sebab kenyang kan haha

nasib baik adik fyna drive =P

groupon website



haritu pakai simple saja 
cardigan from heart isnpiration boutique




7 comments:

Syafiqah Hashim said...

wahhh..bestnya kak fyna kalau makan mcm tu bayar murah..happy happy :D

NinaAz said...

Muka penat pun cun fyna!!! Hihihi

mashi said...

tgk muka fyna macam lana nordin plak hehehehe

intandayani said...

smlm mula terjebak dgn groupon..suke

nuha ahmad said...

simple simple pun cantik taw :)

Mya said...

huwaaa lapaq da memalam ni ha... btw shawl fyna cantik! :DD

Alyana Serizawa said...

siyesly im felt in love dgn kak fyna punye makeup... u turn them into a princess... OMG2.. in fact nnty kalau sy nk kawen pon comfirm nk book akak juge.. ^_^