Tuesday, June 11, 2013

Business card murah fro Xerox

assalamualaikum

fyna memang kena ada Business card..sebab fyna kan ada bisnes..jadi sebenarnya Business card ni memang tersangatlah penting..hanya hulur-hulur kad sahaja boleh dapat income kan? jadi memang pentinglah Business card ni kepada orang yang buat bisnes-bisnes..eh? tak buiat bisnes? blog ni bisnes juga..letak url blog dekat Business card..orang akan type.dapat pengunjung hehe

sekarang banyak jenis businnes card ada.tapi kena hati-hati pilih sebab senang kena tipu, terutamanya di online ni.sebab kadang-kadang kualiti yang kita nak tak sama kualiti yang kita dapat

jadi fyna nak share busines card dari Smart xerox

murah dan berkualiti
lagipun owner dia memang bagi feedback yang cepat and kita boleh tanya apa sahaja sampai puas ahti.kalau tak tahu nak pilih macam mana..owner dia akan bagi pilihan.senang kata mesra pengguna lah hehe

Penghantaran ke seuruh Negara adalah PERCUMA




contoh Business card


contoh Business card

kad kawin pon boleh dibuat


dapat envelope free lagi
boleh design sendiri or nak suruh diorang design pun boleh

Business card fyna baru nak send..dah siap design..cant wait!

so gran cepat peluang buat Business card murah ni yang penting

Penghantaran ke seuruh Negara adalah PERCUMA


contact : 012-442 2055 azim



No comments: