Tuesday, June 4, 2013

1 year anniversary sophie paris

assalamualaikum


gambaq ni yang 1st sebab ni adik fyna.and kalau bukan sebab dia.tak merasala pergi event semua free hehehe


ini adalah event 1 tahun sophie paris

baru 1 tahun tapi memang dah glemer sophie paris ni ha

dekat event tu ada pertandingan nyanyian..memang mantap la peserta semua..cantik-cantik pulak tu


ni ha pemenang dia
memang dah macam artist pun


makanan free pop corn and gula-gula kapas.em sedap


siapa yang buat sales paling tinggi dapat kereta ni..wuuuuu syokyaa
kak ej dapat.congrats kak ej!


badut pun ada
tspi badut ni tak ceria.macam ada masaalah cinta ja hahaha


welcome to our booth!



BAZAAR sales!
gila ramai orang.mana tak nya.barang semua less 90% kot

tak kuasa nak sesak..tapi dalam hati meronta nak beli jugak..tengok orang reda sikit.
pergila tinjau-tinjau.eh..yang ada bape ketul je =.=


tapi fyna dapat beli ni ha
purse
RM10 saja! =D

the sweet moment
pembaca blog fyna datang tegur
macam biasalah.reaksi fyna macam patong..tak tau nak react macam mana =.=


this cute girl.lupa tanya nama.tengok yang penting pun lupa
datang ke booth and cakap kak fyna...yeay tak sangka dapat jumpa kak fyna..haish terharu and malu rasanya
salam dengan fyna.eh lembutnya tangan dia.aish jeles kejap



jelesnya dapat hadiah!
fyna pun dapat tapi event haritu tak dapat datang so adik fyna tolong ambil
hehehe tak sangka dalam malas buat sale pun dapat.ye tak?

kalau rajin boleh la dapat free note 10.1 and cash macam adik fyna nu ha

fyna tolong pegang bunga saja =D






my outfit

event tu siang..tengah hari tapi fyna pakai dress
orang lain pakai jeans saja..
sebab nya pakai dress ni. time tu mesti panas.so dress ni buatkan fyna tak panas and kain pun nipis and tak jarang.so orang lain berpeluh.fyna maintain =D

owh jangan tanya di mana fyna beli dress tu.dah lama beli baru pakai =.=



more picture dekat page fyna




6 comments:

Cik Puan Rara said...

alaaa rugi x dtg ritu.kalau xleh jumpa.hehe

ekin schmidt said...

tggi fyna n adk brapa?
mcm tgi sgt je tgk bergbar dgn 2 org tu :)

fyna's reader please report this fan page. nanti tak pasal2 culik gmbar fyna letak situ . sy letk sni sbb mostly permpuan kn reader fyna. tq :)

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/jangan-post-gambar-lawa-kat-tempat-awam.html

siti ZAHARA said...

wahh..seronoknyaa..:)

oshinz said...

ingatkan dress poplook tadi. hehe.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

sgt comel la youuu

fieda.aziz said...

kak fynaaaa ! OMG ! tak sangka kak fyna letak gbr kite .hehe..ni pn kwn yg ckp.. speechless with ur caption. malu aihhh ..hehe
btw, mmg best and hepy sgt dpt jmpe kak fyna kt cni ! kalau tak,tak thu bile lg dpt jmpe :)
kak fyna mmg cantek n gorgeous gtuuu :)