Thursday, May 2, 2013

shipping : ollie jewellery

assalamualaikum


wah! macam tak percaya dapat sebentuk cincin size fyna hehe
rasa seronok sangat sebab design dia sangatlah cantik!



fyna dapat cincin and rantai




CZ Leaf Ring

RM120.00

-> 925 Sterling Silver w/ Rhodium plating

-> Top width: 6 mm; Bottom width: 2 mm
-> Top height: 5 mm






design dia sangat cantik!
yang bahagian bulat tu bukan bulat biasa.tapi ada lekuk yang cantik
nampak kan?
fyna sangat suka design yang unik macam ni.nampak lain dari yang lain
simple but unik


Flower Pendant

RM100.00

-> 925 Sterling Silver w/ Rhodium plating

-> Size: 18mm x 12mm (L x W)




cantik!
dari jauh dah nampak bersinar
tak terlalu besar just nice saja.
sangat cantik kalau anak dara pakai
eh hehe




All our jewellery are made of .925 sterling silver. They bear a “925” stamp, to assure our customers that our products are made of 92.5% pure silver. All cubic zirconia stones are “AAA” graded, amongst the highest grades for the stones. At the same time, our jewellery is rhodium plated to enhance the shine and durability. We also ensure that our jewellery is nickel free.

so far fyna sangat suka cincin and rantai ni

harga yang berpatutan

banyak lagi design yang cantik-cantik

if nak belikan kepada yang tersayang semperna birthday atau pertunangan atau apa saja memang lah sesuai 


banyak lagi design yang cantik-cantik

if nak beli boleh terus ke website di bawah ye




2 comments:

UniMeOw said...

cantiknya fyna~!!! :D

harga pon ok...

Nadhira Izzati said...

oh my -_- geram tengok!