Thursday, May 23, 2013

review : fereena V-Shape Lotion (Slimming Lotion)

assalamualaikum

pernah dengar pasal product from fereena?

rasanya product ni sangat femes sekarang and fyna pon tertarik untuk try product ni

1st sekali mestilah aim Fereena V shape lotion

jom tengok the pakaging






eh eh warna pink cream ni
suka!



V-Shape Lotion (Slimming Lotion) - NOT130104778K
• Mempunyai haruman yang memberi kesegaran pada minda dan sesuai disimpan dalam setiap beg tangan anda untuk kepelbagaian kegunaan
• Lotion ini berkesan untuk memecahkan lemak di mana-mana bahagian tubuh badan terutamanya di perut, pinggan, pinggul dan dagu
• Gabungan herba serta teknologi serapan NANO yang bertindak cukup berkesan bagi memecah lemak berlebihan
• Selain itu boleh membantu melawaskan pembuangan air besar dan kecil, kembung perut dan senggugut untuk wanita
• Sangat sesuai dipakai oleh ibu-ibu yang berpantang
• Lotion ini sesuai untuk lelaki dan wanita
CARA-CARA PENGGUNAAN :
• Sapu dengan secukupnya pada bahagian yang dirasakan perlu dan terdapat lebihan lemak. Buat urutan dengan mengikut lawan arah jam dengan membuat urutan ringan sehingga rasa ia meresap sepenuhnya. (Perut : sapuan mengikut lawan arah jam), (Pinggang : urutan dari atas ke bawah)
• Penggunaan 2 kali sehari selepas mandi dan sebelum tidur akan membantu mempercepatkan lagi proses penyingkiran lemak
LANGKAH PENGGUNAAN :
Langkah 1
- Jangan picit terlalu banyak lotion, sapuan yang terlalu banyak akan menyebabkan kulit merasa amat panas dan pijar
Langkah 2


- Untuk bahagian perut, picit lotion mengikut kesesuaian, sapukan keseluruhan bahagian perut dan buat sedikit urutan. Proses pemecahan lemak akan menyebabkan tindak balas, gatal, ruam di bahagian perut akibat penyingkiran lemak yang berlebihan
Langkah 3
- Bagi memecahkan lemak di bahagian dagu, sapukan nipis sahaja sudah memadai
Langkah 4
- Penggunaan secar berterusan dan berdisiplin akan memberikan kesan yang lebih cepat.
• Tindak balas pemecahan lemak berkemungkinan timbul gatal-gatal di permukaan kulit akibat penyingkiran lemak dan toksin. (Pastikan mereka yang mempunyai elergi pada kulit mendapat nasihat doktor sebelum penggunaan)




my review

bau wangi sangat!
texture tak cair sangat..senang picit and senang sapu
serap dengan cepat.so kita kena sapu betul-betul dekat tempat bermasaalah tu lama-lama.macam fyna, fyna sapu dekat perut ni ha..ketegaq sangat.nak ja buncit ni =.=
bau wangi yang tahan lama.fyna balik kerja pun still bau lagi
the best part is..bila sapu terus rasa mak ai panasnyaaa..then panas dia memang tahan lama..macam fyna pakai pagi..then pergi kerja..time nak balik tu kemas-kemas office and close pintu semua..peluh sikit mula lah lotion ni membakar perut ni ha haha..panas macam mula-mula pakai
lagi berpeluh, lagi rancak lotion ni bertindak
so far fyna tak pernah jumpa lagi lah lotion yang panas dia tahan lama
membuang hari-hari..ha ini yang best...susah nak buang air besar? ni ada kan =)



HARGA :
Rm 69 (Semenanjung Malaysia)
Rm 79 (Sabah/ Sarawak)



boleh beli dekat
hp : 0134222667 (ELLY) & 0134400857 (MIZIE)

3 comments:

ernish shah said...

mcm felinna lotion jga la nie . huhu

Titi Luv said...

fyna, berkesan x mcm losyen fellina?

Mya said...

mcm losyen felinna!