Tuesday, May 7, 2013

my makeup class

alhamdulillah
selepas setahun lebih dalam bidang ni
fyna dah ada keyakinan untuk buat makeup class sendiri
sebelum ni ramai yang tanya bila fyna nak buat makeup class? 
act fyna pun tak tahu bila nak buat sebab 
ahad-khamis kerja 
jumaat-ahad (ambil makeup job)
so makeup job hanyalah part time saja

jadi fyna dah free kan diri
fyna free kan hari 
cari juga hari yang free
so bulan 5 adalah bulan yang perfect telah dipilih untuk membuat
kelas makeup!

yes alhamdulilah fyna dah buat class makeup sendiri
sebab ramai yang tanya fyna bila nak buat class makeup..nak belajar cara makeup dengan fyna
so ini lah peluangnya
janga terkejut bila fyna cakap ini yang 1st and last
class makeup tahun depan? 
maaf rasanya fyna tak buat
jadi ini lah masanya nak tau cara fyna makeup

free kan diri anda. join fyna pada 12 MAY 2013
dari pukul 10 am - 5 pm

macam-macam acara ada

teknik solekan yang betul
macam mana nak pilih foundation/bedak yang betul
cara untuk dapat flawless face tanpa tebal-tebal
teknik natural shading
teknik pakai blusher
teknik makeup mata
dan banyak lagi

tambahan

teknik pakai tudung/shawl



so kepada yang nak join

sila contact no tertera

bawa diri sahaja dengan muka kosong

nanti balik akan dapat set makeup yang korang guna and belajar =)



7 comments:

Tcca Anuar said...

kak fyna, how much kelasnya kena bayar?

wana wazm said...

nak joinnn. tapi jauh la sis. =( sis , lain kali mohon wat yea. sy nak sgt blaja make up ngan sis tau. tp sbnarnya nak jmpa sis je!! u r my idol sis. =')

fyna said...

call the no for info ya dear

wana : soon kita jumpa ye =) tq so much dear

Bahiyah Khalid said...

alaaa... jauhnya.. =( please buat area utara please..

erna ziana said...

best nyaa :( tringin nk jumpa kak fyna

Anonymous said...

kak fyna. buatla area melaka. pleaseee. pleasee. pleaseee. >.<

nur sha said...

klang la pulakk .. fyna , buat la kat kedah , area utara . tringin nak belajar make up cara fyna .. i like ! :)