Thursday, May 16, 2013

makeup class ibu citra

assalamualaikum

khamis baru ni lepas balik kerja terus drive  ke kl..sampai ke rumah adik fyna pun dah pukul 2 pagi
esok tu, jumaat kena bangun seawal pukul 8 pagi untuk pergi ke hotel singahsana petaling jaya pula
sebab adik fyna ajak pergi ke makeup class ibu citra
phew
mengantok bhai

dah nama pun buat seminar di hotel
pakaian haruslah jangan terlalu santai.ye tak?




so fyna cuma pakai dress merah yang rm40 haha tapi diserikan dengan cardigan/jacket dari dressing paula..ha terus nampak formal sikit
shawl tu main pakai je ha.sebab pakai jacket ni senang la sikit


fyna and adik fyna yang bolat ahaha

ok time for beauty class!


baby ni mak dia letak je kat lantai.then merangkak la budak ni merata..lantai kot...kotor kot....haish 
geram and kesian..angkat letak atas riba ..diam je ha budak ni..tapi fyna pun nak belajar makeup
bagi dekat mak dia balik...mak dia letak balik anak dia kat lantai =.='


bahahahha bolat


barang makeup free



ramai betoi


done!


orang kata lawa.tak tebai


ha tengok.tebai dak? tebai dak? hahaha makeover terus la nampaknya ni


 tapi lama-lama dia blend naturally and nampak la lawa 

letak eyeliner hitam dekat bawah mata pulak kan..macam orang lain dah ha muka


6 comments:

oshinz said...

fyn dah pandai mekap pun still menuntut lagi. good!! cantik.

dilaella Ella said...

cantik.. :)

nuraliasaqinaMY said...

jeles tgk muka kak fyna jenis runcing >.<

sitizahara muhammad said...

terbaiklah..:)

picca said...

fyan pakai ape pun cantik sgt !!!

sitizahara muhammad said...

cantik..:)