Wednesday, May 29, 2013

Kungfu Paradise Midvalley

assalamualaikum

dekat kl ni kena berjimat cermat.betul tak? smeua pun duit duit
so haritu lepas event fyna and adik ke Midvalley sebab adik teringin nak makan tenpanyaki

tapi sia-sia saja sebab ramai gila makan di situ.siap beratur panjang lagi.
nak tunggu memang tak la sebab lapaq nak mampoih dah time tu


lalu dekat Kungfu Paradise ni yang kat depan tu dok panggil-panggil masuk

1st tengok dulu ada tak orang islam makan situ.almaklumlah makanan ni kena lah memilih sikit hehe

ok dah nampak ada 3 orang bertudung makan disitu, pekerja pun ramai melayu walaupun yang memanggil tu cina

so terus masuk dengan harapan tak sia-sia terpanggil masuk.ye tak?



menu dia banyak gila pilihan makanan
memang kalih menu tu banyak kali jugak lah
last2 ini yang diminta?

nasib baik SEDAPPPPPPPPPP

puas la makan..nampak sikit.jangan tertipu.mangkuk tu dalam ye.so belambak gilaa



tomyanm dia KAW! sedap gila.pedas and KAW haaa..sedap la tu




strawberry ice blended menjadi fav

total up RM56 sahaja

act adik fyna cakap. "along, ingat bajet dalam RM50 saja tau"

hahah

sebab tu pilih makanan biasa saja..kedekut rupanya =P


4 comments:

sha usd said...

Slalu mkn dkt kgfu prdise yg dkt klcc tu je. Xtau lak mid pon ade.. Menu dia mmg ok! Hehe

Fara Lington said...

kak fyna kedai favourite saya try blackpaper udonn . sedap gila ..

cik GaThese said...

nampak sedapnya fyna....

http://cikgathese.blogspot.com/

n4talie said...

Dear Fyna,
My name is Natalie (Mar Comm Manager) for Paradise Group (Kungfu Paradise), I like your pictures ! Thank you for sharing. would you care to post some of your beautiful shots on our facebook page?
www.facebook.com/paradisegroupmsia
Thank you! I am reachable via email natalie@paradisefnb.com.my

Cheers!