Friday, May 24, 2013

Fereena Beauty Care GIVEAWAY

assalamualaikum

hi girls!

harini fyna nak buat GIVEAWAY product untuk kecantikkan kulit =D

ada 2 product and akan ada 2 pemenang

ok sebelum tu rasanya ramai dah pernah dengar pasal Fereena Beauty Care kan

banyak product yang dikeluarkan and ramai dah guna and berpuas hati

FER’SKIN



FER’SKIN - MAL20012808T
• Melaraskan berat badan dan hormon
• Anti-bakteria, membuang toksin
• Menghilangkan sembelit
• Mengurangkan tekanan darah tinggi
• Mencantikkan kulit, melicin & menegangkan kulit (anti penuaan)
• Meransang penghasilan sel-sel baru kulit dan menyembuhkan luka
• Menguatkan sistem abdomen dan memelihara kelenjar tiroid
• Memperbaiki masalah kulit dan rambut
• Mengurangkan kedutan serta kesan hitam, selulit dan jerawat
• Membantu meningkatkan metabolisme
• Memejalkkan payudara, otot dan punggung
• Menurunkan tahap kolestrol dalam tubuh
• Melembutkan tumit kaki merekah
• Menguatkan tulang sendi, menjauhi artritis dan osteoporosis
• Meningkatkan peredaran darah, mengurangi sakit bahu dan belakang
• Mencegah kanser / tumor
• Meningkatkan fungsi penghadaman / pencernaan dan merawat gastrik
• Mencegah anemia
• Memberi kekenyangan / diet
• Meningkatkan sel rawan, ligamen dan otot
• Memberi tenaga
CARA PENGAMBILAN :
• Boleh diambil 1 biji malam & 1 biji pagi bergantung pada tahap metabolisma badan individu untuk menyerap nutrisi
• Untuk kesan lebih baik baik, ambil sebelum sarapan pagi atau semasa perut kosong. Capsule juga boleh dibuka dan terus kemam. Rasanya masam dan sedap
HARGA :
Rm 65 (Semenanjung Malaysia)
Rm 75 (Sabah/ Sarawak)




FER’WHITE




FER’WHITE - KKM-163/S/25JLD225
• Kulit Cerah & Cantik
- Formulasi hebat yang menggabungkan Pure L-Glutathione, Collagen, Acai Berry, Ekstrak Manggis dan Apple Stem Cell bertindak secara efektif untuk mencerahkan kulit di samping memperbaiki sel-sel kulit supaya kelihatan sihat dan cantik
• Awet Muda
- Kandungan bahan Fer’White Pure L-Glutathione + Collagen ini membantu memelihara kulit wajah agar kelihatan awet muda jika pengambilan dilakukan secara konsisten selama 2 minggu sahaja
• Tubuh Lebih Sihat dan Bertenaga
- Kandungan vitamin A, B. C, D, E dan K yang diserap oleh tubuh badan mampu membekalkan tenaga untuk hidup lebih aktif di samping tampil sihat sejahtera
• Sesuai untuk Ibu Mengandung dan Menyusu
- Fer’White Pure L-Glutathione + Collagen turut sesuai diambil oleh ibu mengandung (kandungan berusia 6 bulan ke atas) serta ibu menyusu kerana khasiat Vitamin yang tinggi dan nutrisi yang disalurkan terus kepada bayi di dalam kandungan serta merangsang kelenjar susu yang banyak
CARA PENGAMBILAN :
• Ambil separuh scoop Fer'white dan dibancuh dgn 120ml air. Goncang menggunakan shaker yang diberikan secara percuma sehingga larut. Dapat dilihat penghasilan buih yang banyak selepas digoncang. Ini menandakan kandungan collagen yang tinggi di dalam FER’WHITE. Jika tidak suka buih, boleh sahaja dikacau menggunakan sudu, tidak perlu shake
• Untuk kesan yang lebih efektif, elakkan pengambilan kafein. Amalkan meminum FER’WHITE sekali sehari. Boleh diambil 30 minit sebelum sarapan atau sebelum tidur
HARGA :
Rm 95 (Semenanjung Malaysia)
Rm 105 (Sabah/ Sarawak)






so amacam? dah pilih product mana yang korang nak?

ha kalau dah pilih

meh join GIVEAWAY ni




ok macam mana nak enter?



2 . tulis di wall http://www.facebook.com/EllysFavShoppe and beritahu enter giveaway dari blog fyna, nak yang mana and kenapa
contoh

"hye saya nak enter giveaway dari blog fyna here, saya nak FER’WHITE  sebab saya nak putih "


3. 2 winner akan dipilih =)



tarikh tutup

27.05.2013


GOOD LUCK GUYS!


5 comments:

lisandramalina said...

done join
http://lisandramalina-aboutme.blogspot.com/2013/05/fereena-beauty-care-giveaway.html

Mieya Atiera said...

Bunyi macam menarik. Harus mencuba. Thanks for sharing :)

Mya said...

menariknya!

UniMeOw said...

warghhh uni lambat!!!cmne leh xpasan n3 ni...haipppp

eyda said...

salam.akak kalo sy minum jus perawan dherb..bleh ke sy ambil ferwhite n ferskin ni??