Friday, April 5, 2013

whitesoot

Assalamualaikum

fyna dah jadi fans kepada butik online whitesoot dari tahun lepas lagi
baju diorang memang kenalah dengan gaya fyna
feminine
ringkas
selesa
uptodate
kemas

fyna ada collection baju dari whitsoot ni hehe
sebab suka sangat!
banyak pilihan and hari-hari update baju baru dekat website diorang
memang hari-hari lah buka cuci mata

harga pun tak mahal
kualiti sangat best

bawah ni ada a few baju yang fyna berkenan and tak tahu nak pilih
rasa nak grab je semua =.=

which one korang rasa ok dengan fyna ye?

kalau korang pun nak juga cuci mata and shopping
boleh ke website diorang




Blushful Drape ¾ Sleeve Blouse

RM55

uptown posh lace dress with sleeves
RM63
Lotus Petal Sleeve Blouse with Wide Pleat Neckline
RM49

Fiesta Long Sleeve Blouse in Scarlet Red
RM53

Prairie Ribbon Tie Sleeved BlouseRM55
rm55

4 comments:

AinNawwar said...

vote for Fiesta Long Sleeve Blouse in Scarlet Red. hehe

nuraliasaqinaMY said...

Yang merah:D

eRzA said...

i think Fiesta Long Sleeve Blouse in Scarlet Red suit u fyna...u look gorgeous in red colour..serious!! :)

Alyia Mong said...

Fiesta Long Sleeve Blouse in Scarlet Red