Saturday, April 6, 2013

The Spring Leaf

assalamualaikum

kalau mimi balik kedah
dia akan suruh fyna belanja dia makan best-best
sebab dia kata asyik acik je makan best-best kan hehe
so haritu dia balik sini fyna bawa lah dia ke restaurant fav fyna di alor setar
The Spring Leaf dekat alor setar

fyna suka sangat restaurant ni
and now akan di buka di Sungai Petani! yeay sukanya

harga makanan di bawah ni fyna dah lupa pula hahaha

so kepada warna kedah if nak makan makanan yang best boleh la singah di The Spring Leaf alor setar ye






mimi balik this weekend!
yes! excited 


4 comments:

Puteri Panda said...

sedapnya tengok makanan2 tu. :)

leyla luv ariff said...

tgok cam sdap cgt..
design makanan pown cantek..
mahal ta??hihi

NinaAz said...

Yg first tu cunnn hihi terliur sihhh

Ain SSB said...

Terliur la tengok entry kak Fyna ni! huhu.