Friday, April 26, 2013

The Shorea

assalamualaikum

pernah dengar pasal The Shorea ?

fyna pun baru tau pasal The Shorea ni semalam masa mimi inbox fyna cakap nanti nak bercuti dekat sini

so fyna pun google la..and i fall in love

sangat sangat cantik tempat dia! and sangat sesuai bercuti dengan family!

ok meh tengok sikit view dia














yes! i know!
sangat sangat cantik kan?

terletak jauh di pendalaman so memang tempat yang hijau dengan hutan semua..ahh sukanya..sangat nyaman and sejuk

and private! situ memang sangat bagush lah kan..tak kacau orang lain and nak jerit ke ahapa ke semuanya boleh saja haha



dekat situ ada juga air terjun if bosan mandi kolam and boleh buat jungle tracking
best kan?

so harapan 1 hari nanti insyallah nakdatang juga dekat sini with family..

alamat

  • Kampung Pantai, Jalan Jelebu,
  • 71770 Seremban
  • +60173385698/0173390899


more info

9 comments:

Puteri Panda said...

wow! bestnya.. tengok gambar dah terpikat. suka suasana privasi. 3 bed pun dah besar. nak pergi juga la nanti.:)

leyla nurjatiey said...

wow..seriously ade tmpat cmni...cantek nye..rase cam nyaman je..nak pg gak...

Cik Yatt said...

thanks 4 da info sis..

Sabrina Tajudin said...

best nya kalau dpt pergi dgn geng2! siap ada bbq lagi! <3

Anonymous said...

dekat sgt dgn rumah tak sampai setengah jam pun

Bella Sahidi said...

macam tempat lakonan aku terima nikahnyaa .

sal adyza said...

subhanAllah. serius sgt chantekk okay. ade ghupenye tmpt mcm ni kt msia ek. thanks for sharing fyna :)

Anonymous said...

I read this piece of writing fully on the topic of the comparison of most up-to-date and
preceding technologies, it's amazing article.

My blog post; the full report

Anonymous said...

wahhh..xtau plak ada resort kat situ.actually, kampung husband i dekat kpg pantai jelebu.nti leh pg usha tmpat ni :)