Sunday, April 7, 2013

the manhattan fish market : groupon.my

assalamualaikum

fyna memang addict dengan groupon.my
kalau buka selalu tengok dekat makanan

so kali ni ada coupon untuk makan di Mahanttan Fish Market!
sukanya!
memang tempat fav fyna ok

semua makanan ni berharga RM49 tau!
sangat berbaloi
sebab kalau harga betul mai RM100 lebih =,=

coupun ni tahan sebulan sahaja
memandangkan haritu kebetulan ada job di penang so fyna terus gunakan coupon tersebut
cewah

masa datang ke sini
semuanya datang makan guna coupon tu haha

too bad
im on diet
adik fyna pula perut kecik
makan tak habis pun
sebab portion dia sangat besar ok!

adik fyna mimi pun beli
tapi di johor lah
dia pergi berempat so tak membazir


gummy bear
yums! sedap


salad
segar sangat!

apa ni?
haha sedap

roti rasa roti lah tapi rapuh


main dish
yums!



dating dengan adik je la hehe

suka gila dengan blouse fyna
tapi lupa pula beli di mana em

jom beli coupon murah di

jimat banyak ok




8 comments:

NinaAz said...

menariknya warna air tuuu

cik chinta said...

yela, cntik bj tu

mira@mia@yong@kakya said...

bru nk tny psl blouse tu.haha

Puteri Panda said...

saya pernah nampak baju fyna tu tapi saya pun lupa nama jual baju tu. beli online kan? suka part tangan boleh ikat reben. comel. :)

wana wazm said...

telan air liur tengok makanan tu. sedap!

nia_cheroniah said...

Mouth watering =.=

Anonymous said...

Fyna selalu mkn sedap-sedap :)

Tudung beli mana dear?


-kak jun-

Anonymous said...

Boleh tanya,all season place mean is Mana branch pun boleh pergi ke?
Thanks