Wednesday, April 3, 2013

shopping : watermelon

assalamualaikum

1st dapat barang dari naba collection terus excited!
tengok shawl dia terus in love

Wider shawl cotton
jenis kain cotton
yang sangat besar haha
berbelit juga lah nak pakai kan
tapi yang best even macam mana pun belit
stil menutup apa yang patut
warna yang cantik..fav fyna lah ni
so dah menjadi kesukaan fyna 

Candy Peplum in green
warna hijau yang memang striking
but i love it
kain lycra so ikut shape badan lah
labuh tutup bonto..ha ni fyna suka
kalau singkat memang tak berapa suka lah

diorang ada bagi seluar tapi fyna belum pakai lagi..insyallah soon

harga

1. Candy Peplum in green - RM48 

2. Wider shawl cotton - RM30 


boleh beli di sini ye..



INSTAGRAM: amal_ahmad #nabacollection









location : taman stadium alor setar
shades from Sophie Paris

happy shopping!

6 comments:

HanNis SaNia said...

Kne Dgn fyna

NinaAz said...

Menarik shawl tuuu..

Mime MF said...

cantik..combinattion color green peplum dgn skirt tu mmg naik!! :))

Lovely Boutique said...

cantiknye cik fyna....
wrn die sejuk je....

[sutera kasih] said...

cantik peplum tu :)

Wiida Ribbon said...

Cantik sangat la your all of these pictures! make up tu pun cantik gila mcm doll ^_^