Monday, April 1, 2013

shopping : TUDUNG HAURA Chiffon Exclusive

assalamualaikum

this week fyna akan banyak buat entry tentang tudung yang best-best so jangan lupa baca blog fyna hari-hari ye hhehe


ok ini adalah

TUDUNG HAURA Chiffon Exclusive

dari butik aludra


sebenarnya tudung jenis ni boleh pakai dengan macam-macam cara
boleh pakai dengan awning yang keras tu
atau inner syria

fyna pakai inner ninja
suprisely tudung ni memang kena dengan muka fyna hehe
fyna just pakai dengan inner ninja and pin kan dekat bawah dagu
fyna suka beads yang ada dekat hujung-hujung tudung tu
so dia nampak Exclusive
senang dibentuk
dah konyot-konyot
tapi pakai lipat dekat pipi eh senang gila nak bentuk
fyna suka dengan tudung ni
nampak muda and mahal
senang di pakai juga =D

TUDUNG HAURA Chiffon Exclusive
Material : Chiffon + Manik
Harga : RM45 (outer only)


boleh dibeli di

hp : 012-4095074 (AYU)
instagram : butikaludra







happy shopping !

2 comments:

Shakira Pathi said...

inner ninja?inner jenis ape tu?

Anonymous said...

mcm ziana zain kening tuh