Wednesday, April 3, 2013

shopping : Sheyla Tribal

assalamualaikum

kalini dapat shawl bercorak abstrak!
mula-mula rasa emm mesti tak sesuai dengan muka ni
tapi bila pakai
eh lawa pula
yang best sekali
senang dibentuk
buatlah bujur ke..ketat ke loose ke..semua boleh

gambar mula ni fyna pakai just pink dekat bawah dagu then beli-belit ikut suka

gambar yang ambil guna handphone ni
fyna buat jadi bulat..suka! hehe
ramai yang suruh buat tutorial.
kalau nak suruh buat tutorial

material cotton net
tak jarang dan tak panas
Ada enam warna pilihan yang menarik.
 Harga sehelai rm34 sahaja. 
Ukuruan shawl ini 2m x 0.75m.

boleh di beli di





happy shopping~

6 comments:

HanNis SaNia said...

cantiknya fyna :) hihihi pandai make up plak. hihihi

NinaAz said...

Fyna. Cantik skin u. Jeles ok. Heee

mira mohd said...

org cantik pakai ape pun nampak kena je.cun sangat :)

meylshumeyl said...

kakak fynaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .. lawa nyaaaaaa . nak jugak lah sehelai , hehe (:

meylshumeyl said...

eahh kaka nak tutorial pakai yg bulat tho , lawa lahhhh , hehe

leyla luv ariff said...

tudung tu cantek..
tapi kte suke tgok mke kak fyna...
antek angatttt..
tringin nak kak fyna make up kan kte..