Friday, April 12, 2013

shopping : shawl manik half moon sakura from Hafileen Boutique

assalamualaikum




ok feeling nak bertunang sekali lagi haha

ramai orang yang bertunang pilih shawl jenis manik ni
sebab apa?
senang!
simple
tak payah nak pakai banyak-banyak
pakai je ni dah nampak dari jauh..ooo ni la anak dara yang nak bertunang/nikah/kawin tu

kalau pergi dinner pakai shawl macam ni
dari jauh dah nampak

sebab beads yang dekat atas kepala buatkan kita nampak menonjol

special sikit sebab leen datang bagi shawl ni by hand
so fyna boleh pick mana warna yang fyna nak
and my bestfren pilih warna ni..hehe yes it suit me well thanks leen!

half moon memang senang dipakai
sangkut-sangkut dah lawa
tambahan pula ada manik di kepala

and yang best lagi 

harga  hanya

RM39

ini sebab diskaun untuk pembaca fyna lagi..

"harga betul RM69"

hanya terbuka kepada beberapa orang sahaja..siapa cepat dia dapat ye

jom ramai-ramai beli shawl ni and banyak lagi shawl and barang lain di facebook leen



happy shopping!

8 comments:

NinaAz said...

As usual. Cun ♥

[sutera kasih] said...

cantiknya ! :)

Anonymous said...

Wonderful beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog site?
The account aided me a acceptable deal. I had been a
little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

Feel free to visit my web page ... cheap mac cosmetics

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Anonymous said...

Peraduan Untuk Blogger!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=655063654509982&set=pb.595877987095216.-2207520000.1366010669&type=3&theater

himawari said...

nak beli! boleh beli lg ke dgn harga rm39?

Eyes Tiramishu said...

nak jugak ! betul ke rm39 ? errr

Anonymous said...

Nk...how to buy nie?