Monday, April 22, 2013

review : Obuse Lip Tint & Obuse Candy Lip Tint

assalamualaikum












lepas di lap


fyna pakai warna merah

Obuse Lip Tint

ada 3 pilihan warna..merah,pink,orange
warna yang cantik
botol yang kecil dan mudah dibawa
bau wangi tapi awas! rasa dia pahit 
tahan lama sebab sapuan nipis sahaja dah cukup
tahan lama? yes! 
tapi warna dia tak pekat..more to natural look
ramai orang pakai di dalam bibir then kemam2 so nampak comel je lips macam orang korea
tapi fyna tak suka cara tu..sebab macam orang baru lepas minum air merah then tertinggal pewarna di bibir hehe
so cara fyna..apply sikit dekat ats bibir..bahagian atas dekat bentuk bibir kita tu..tunggu kejap then apply selurus lips..sama juga macam lips bawah
so korang akan dapat sapuan rata yang natural! macam bibir semulajadi gitu
macam dalam gambar.fyna letak juga di pipi..tapi tak nampak sangat warna dia
tapi ingat
jangan biar lama baru sapu..lepas dot..biar sekejap sahaja then terus sapu ok

PRICE : 1 for rm9 
2 for rm16
3 for rm21
(price exclude postage)
Piece Wholesale : pm msg or sms 013-5190226




Obuse Candy Lip Tint










leas di lap dan di basuh


fyna pakai warna 12 red
disebab kan warna dia terang..ats tu fyna letak lipstick nude from revlon



fyna pakai warna 8.pink

botol yang kecil
warna yang menarik
ada 12 pilihan warna!
bau wangi
tapi rasa pahit juga
lepas apply ada macam glitter sikit
suka sangat sebab hanya sekali sapuan..warna memang melekat terang ke seluruh lips!
tahan lama? yes!
fyna try pakai warna merah.lepas pakai terus lips jadi merah gila then cuci tonyoh2 tak juga keluar
so tidur dengan bibir merah.esok pagi agak kurang sikit merah dia but still ada
lepas apply di bibir..dia akan terus meresap ke bibir and akan jadi matte
disebabkan suka dengan ketahanan lip tint ni..fyna juga pakaikan dekat pengantin..then apply lipstick di atas..memang akan jadi cantik
memang banyak pilihan warna..tapi tak semua warna pekat.ada yang cair
akan dry kan bibir..so if korang punya bibir kering
make sure pakai lipbalm dulu..sebab lepas dia meresap.if bibir korang kering..jadi ta cantik sebab dia akan lagi mengeringkan bibir


price : 1 for rm10

2 for rm18
3 for rm24
(exclude postage )
to order : pm me or sms 013-5190226
available for wholesale ^^


leen act bagi sample sahaja.tapi sebab suka fyna terus beli 1 kotak kedua jenis lip tint ni hehe

baru-baru ni fyna ke uptown damansara..ada yang jual liptint ni fyna tanya harga..dia kata 1 botol kecil tu rm25.. amboi mahalnyaaa

22 comments:

cik chinta said...

tgu lepas banak kumpol balik lipstik2 ni. hiihi

DilaElla said...

suka sebab semua warna csntik2,:)

leyla luv ariff said...

comel nye kotak die..
warne pown cntek..nak jgak..

kaki merepek said...

Satu kotak brape hrge nye fynA?

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Ismalia Ismail said...

memang best .. wajib ada yg sheer colour oren pink n merah tu , pastu wajib ade yg candy punya sekotak ! mughahhh ! RM60 je skotak msuk pos :D

fyna said...

tanya the owner ya dear

Linda said...

hai! salam kenal, linda :)
cantek nye fyna ni, kulit tu plg buat linda jeless..huhu nk cmtu jugak.. btw nk tnye, terminat plak tgk lip tint ni, lame dah tau pasal die.tp was2... tak bahaya ke? halal tak..

fyna said...

Tak bahaya and halal dear

yuniey said...

kalau 1 kotak brape?

sya said...

hye..
nk tny..color yg u letak kt tgn tu ikut turutan yg mne ek?
minat laa nk beli tp bkn sume color..
hope dpt gtaw..
thanks

Ismalia Ismail said...

Tumpang pomot . saya ada jual sekotak RM50 free pos semenanjung , 6 kotak keatas RM40/kotak free pos semenanjung , sabah sarawak tambah rm5 saja tiap kotak ;)

nur ain said...

Ismalia mcm mane na contact awk?

nur ain said...

Cmne na contact

cikgu azma said...

Sy supply tanaka. Cathy doll n lip tint obuse dgn harga borong..hubungi 0135000175

Ismalia Ismail said...

saya ada jual obuse candytint ,obuse sheertint , obuse lipgloss cartoon , obuse candy cartoon , sms saya --> 0107015718 candy tint n candy cheer semurah RM40 sekotak freepos semenanjung , borong 12 kotak rm32/kotak bole campur candy n sheer, like fanpage di facebook --> https://www.facebook.com/pages/Diary-Orange-Online-Shoppe/187360341313068

babyaelongz wardrobe said...

Hi dear, sye pon ade jual obuse liptint. Boleh jenguk page fb sye Eryna Beauty Shoppe. Selamat bershopping dear. Mcm2 ade kat situ.

babyaelongz wardrobe said...

Nur ain, blh singgah kat fb page sye. Sye pon ade jual. Tq.. Eryna Beauty Shoppe. Blh pm/whatsapp 0173185653

babyaelongz wardrobe said...

Hi dear, sye pon ade jual obuse liptint. Boleh jenguk page fb sye Eryna Beauty Shoppe. Selamat bershopping dear. Mcm2 ade kat situ.

zatiii said...

postage brape ?

Anonymous said...

Nak tanye . Beli sekotak tu kat mane ?? Brape ??

lip tint murah said...
This comment has been removed by the author.